The finest properties delivered daily!

E2 ESTATE

E2 estate është firma e parë e cila trajton prona të patundshme duke u fokusuar kryesisht në apartamente prestigjoze, vila moderne si dhe toka me pozicion strategjik për ndërtim. Agjentët tanë kanë një objektiv të vetëm, të përmbushin kërkesat e klienteve tanë duke i tejkaluar pritshmëritë gjatë gjithë rrugëtimit së bashku.

Beauty is not a luxury.
It is a necessity.

E2 Estate will open the doors to the world's most charming estates: luxury villas, prestigious estates, historical residences, castles, unique lofts and country houses.

LIVING
UNLIMITED

E themeluar në vitin 2022, E2 Estate ka si qëllim të bëhet brokerimi kryesor i pasurive të paluajtshme rezidenciale luksoze në Shqipëri. Përmes networkut të gjerë kombëtar, ekspertizës lokale dhe rrjetit të referimit, ne sigurojmë që pronat që përfaqësojmë të marrin ekspozimin e gjerë që meritojnë.

Compare listings

Compare