The finest properties delivered daily!

Vendosja e standardeve më të larta në botë.

E themeluar në vitin 2022, E2 Estate ka si qëllim të bëhet brokerimi kryesor i pasurive të paluajtshme rezidenciale luksoze në Shqipëri. Përmes networkut të gjerë kombëtar, ekspertizës lokale dhe rrjetit të referimit, ne sigurojmë që pronat që përfaqësojmë të marrin ekspozimin e gjerë që meritojnë.

Prona Superiore
Ndryshoni stilin tuaj te jeteses duke zgjedhur vilën e ëndrrave tuaja.
Sherbim Elitar
Mos harxhoni energjite tuaj për të kërkuar, ju ofrojme shërbimin më të mirë në treg.
Konsulencë Investimesh
Maksimizoni mundësitë tuaja në tregun imobiliar brenda dhe jashtë vendit.

Një rrjet kombëtar i agjentëve të jashtëzakonshëm dhe pronave ekskluzive.

Rrjeti ynë kombëtar shtrihet në gjithe Shqipërine dhe rajonin. Gjeni një shtëpi që i përshtatet stilit tuaj të jetesës duke eksploruar gjithçka që E2 Estate ka për të ofruar.

Prona Eskluzive
Nuk kemi përvoje në këtë industri por premtojmë të ndryshojmë lojën në mënyrë radikale.
Kërkim i thjeshtë
Mund të kërkoni mes shume filtrave pronën tuaj të ëndrrave pa u lodhur me 1 klikim.
Interior Design & Rinovim
Pavarësisht nëse është një kuzhinë e ose e gjithë shtëpia juaj, shijoni luksin nga projektimi deri te instalimi.

Për ata që kërkojnë një shtëpi dhe jetë të jashtëzakonshme, ekziston vetëm E2 Estate.

E ndërtuar e përkushtuar ndaj inovacionit në industrinë e pasurive të paluajtshme luksoze, E2 Estate ofron përvoja transformuese përmes një rrjeti kombëtarë agjentësh të jashtëzakonshëm.

Transaksione
0
Prona
0 +
Takime
0 +
Agjent
0

BLOG

Compare listings

Compare